Комплексна харчова добавка "Біо Фуд КРАФТ" 1 літр
3 000 ₴
- В наявності
- +380 (99) 106-16-22Відділ збуту
Комплексна харчова добавка, що збільшує термін придатності харчової продукції.
Захист від мікробного, пліснявого псування та зростання патогенних мікроорганізмів.
Успішно застосовується в: Кулінарії, Кондитерських і хлібобулочних виробах, Виготовлення кремів, Начинок, Мармеладу, Здобних виробів з начинками, Готових коржів.
"Біо Фуд КРАФТ" є абсолютно нетоксичною комплексною харчовою добавкою нового покоління. Консервант призначений для значного збільшення термінів придатності (у 3-6 разів) продуктів харчування переробної промисловості.
Харчова добавка "Біо Фуд КРАФТ" проявляє антимікробну активність щодо широкого спектру грампозитивних і грамнегативних бактерій, особливо анаеробів (розмножуються без доступу повітря). Має високу протигрибкову, противірусну активність.
Основною особливістю консерванту є його здатність діяти в білковому середовищі, яке, як відомо, ідеальне для розмноження мікроорганізмів.
Ще однією особливістю "Біо Фуд КРАФТ" є його висока ефективність ніяк не залежить від кислотно-лужного середовища (рівень pH). Такою властивістю можуть похвалитися не багато консервуючих добавок. Харчова добавка дозволяє значно збільшити термін придатності та зберігання продуктів.
КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ Консервант для крему / консервант для начинок: вноситься на початкових етапах виготовлення крему або начинки через водну фазу. (0,5-1,0 мл/кг). Рекомендації: зазвичай добавку вносять перед ретельним перемішуванням всіх компонентів крему. Якщо в кремі міститься вода або додається при його виготовленні, то найкраще розчинити «Біо Фуд КРАФТ» у воді. Консервант для готових коржів: вноситься разом з просоченням. Норма закладки 0,5 мл/л просочення. ПРИМІТКА. Оскільки "Біо Фуд КРАФТ" стабільний до температури 180 С, в тісто його вносити недоцільно. |
ПЕРЕРОБКА МОЛОКА Консервант для йогуртів: 1 літр на 2000 л/кг сировини, що використовуються для отримання йогурту з розрахунку 0,5 мл на 1 л/кг. Рекомендації: «Біо Фуд КРАФТ» при виробництві йогуртів можна використовувати і при термостатному та резервуарному способі отримання. Консервант для сметани: 1 літр на 2000 л/кг рідких вершків, що використовуються для отримання сметани, з розрахунку 0,5 мл на 1 л/кг. Рекомендації: «Біо Фуд КРАФТ» підходить для термостатного та резервуарного способу отримання сметани. Внесення здійснюється в обсяг вершків будь-яким технологічно зручним способом. При цьому препарат, враховуючи його термостабільність, рекомендується додавати до вершків перед пастеризацією, або одночасно з внесенням закваски. |
СИР ТА СИРНІ ПРОДУКТИ 1-й варіант: вноситься в молоко (вершки) до запуску в технологічний процес. Один літр "Біо Фуд КРАФТ" призначений для обробки 1000-2000 кг рідкого молока або вершків, що використовуються для отримання сиру з розрахунку 0,5-1,0 мл на л. Рекомендації. Більше доцільно вносити "Біо Фуд КРАФТ" у пастеризоване молоко (вершки). Якщо здійснюється нормалізація молока шляхом додавання води або вершків, то "Біо Фуд КРАФТ" додається після етапу нормалізації з розрахунку загального обсягу отриманого нормалізованого продукту. Для внесення "Біо Фуд КРАФТ" в об'єм молока або вершків здійснюється будь-яким технологічно зручним способом. Для цього спочатку готується матковий розчин у молоці/воді/вершках об'ємом 10-15 літрів, в якому при ретельному перемішуванні розчиняється необхідна кількість препарату. Після цього маточний розчин додається в основну масу молока/вершків і також ретельно перемішується. Якщо на будь-яких етапах здійснюється додавання води або вершків, то Біо Фуд КРАФТ додається в ці рідини у відповідному дозуванні. 2-й варіант: внесення після отримання сиру в процесі його подальшої переробки. Сир обробляють розчином «Біо Фуд КРАФТ» у молоці (сироватці) з розрахунку 0,5 - 1,0 мл на 1 літр молока (сироватки). Рекомендації. Обробка здійснюється шляхом проливання маси сиру робочим розчином або додаванням молока з препаратом в сирну масу при її перемішуванні та/або гомогенізації. Цей спосіб є більш економічним, забезпечуючи тривале зберігання продукту. Начинки на основі сиру: додається в об'єм молока, яке використовується при гомогенізації сиру у відповідних кількостях. Молоко з розчиненим препаратом додається до сиру і ретельно перемішується. Після цього (або одночасно) додаються інші інгредієнти (цукор, родзинки тощо). Якщо молоко при виготовленні начинки не використовується, то "Біо Фуд КРАФТ" можна розчинити у відповідному обсязі води або іншої рідини і додати продукт. ВАЖЛИВО! У будь-якому випадку препарат вноситься в продукт через рідку фазу з метою рівномірного розподілу по всьому об'єму. |
СИРИ ТВЕРДІ Консервант для твердих сирів: продукцію (головки сиру) зрошують робочим розчином «Біо Фуд КРАФТ» або обробляють зануренням у робочий розчин препарату у воді у співвідношенні 1:20. Після цього поверхні сиру дають обсохнути. «Біо Фуд КРАФТ» утворює мікроплівку, яка захищатиме сир від зовнішньої обсіменіння. Поради. Обробка здійснюється на завершальних стадіях процесу, наприклад після дозрівання до покриття воском або полімерною плівкою. За потреби через кілька днів можна повторити цю процедуру. Консервант для м'яких солоних сирів (бринза, моцарелла, сулугуні): додавання в розсіл - 1 мл «Біо Фуд КРАФТ» на 1 літр розсолу. Консервант для плавлених сирів: Внесення йде з розрахунку 0,5-1 мл на кг кінцевого продукту, попередньо розчинивши у воді (молоці, рідини). |
КУЛІНАРНА ПРОДУКЦІЯ Корейські салати з олійною заправкою, вінегрети: дозування 0,5 -1,0 мл «Біо Фуд КРАФТ» на 1 кг салату в маринад. Європейські салати: дозування 0,5-1,0 мл «Біо Фуд КРАФТ» на 1 кг через водну фазу. |
- Ціна: 3 000 ₴